Tufftalk Lite (helmmontage)

De Tufftalk Lite met Bluetooth. Met de lichtgewicht headset kunnen gebruikers communiceren met 3 andere gebruikers over een afstand van 800 m, naar muziek luisteren en zelfs verbinding maken met een smartphone om te ontvangen en te bellen.

SKU
TUFFTALK-LITE-02

LICHT-ONTWERP, ZWARE BESCHERMING

De Tufftalk Lite met Bluetooth. Met de lichtgewicht headset kunnen gebruikers communiceren met 3 andere gebruikers over een afstand van 800 m, naar muziek luisteren en zelfs verbinding maken met een smartphone om te ontvangen en te bellen. Dankzij de Bluetooth-intercomcommunicatie kunnen gebruikers zonder onderbreking praten met luidsprekers van HD-kwaliteit en Advanced Noise Control-technologie voor een helder geluid, zelfs in de meest luidruchtige werkomgevingen.

VERBINDING EN BESCHERMING

Tufftalk Lite voegt een extra mate van bescherming toe op lawaaierige werkplekken door doffe of storende geluiden te dempen voor optimaal comfort en door de nodige bescherming te bieden tegen permanent gehoorverlies. Tufftalk Lite heeft een geluidsonderdrukkingsclassificatie van SNR 28 dB en biedt nog steeds een essentieel bewustzijn van bedreigingen op het werk door directe communicatie met collega's in plaats van te schreeuwen of handgebaren die fouten en uiteindelijk ongelukken kunnen veroorzaken.

BESCHERM WAT BELANGRIJK IS

Bescherm uw hoofd en gehoor tegelijkertijd met Tufftalk Lite, lichtgewicht communicatie waarmee u kunt genieten van de flexibiliteit en onbelaste aard van Tufftalk Lite.

VEELZIJDIGE CONNECTIVITEIT MET TUFFTALK LITE

Koppel de Tufftalk Lite met Bluetooth 4.1 aan uw smartphone of Bluetooth-muziekapparaat om te bellen of gebeld te worden en naar muziek te luisteren via de HD-luidsprekers. Gebruik de Sena Industrial Smartphone-app om eenvoudig instellingen te configureren, voorinstellingen voor snelkiesnummers in te stellen of voorinstellingen voor FM-radiozenders te maken om naar te luisteren via de ingebouwde FM-radiofunctie. Industriële communicatie was nog nooit zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Meer informatie
Aantal personen 4
Maximale afstand 800 meter
Connectie Bluetooth
LED achterlicht Nee
Merk Sena


ALGEMEEN
Dimensies:
Hoofdmodule: 170 mm x 195 mm x 95 mm
Luidsprekereenheid: 32 mm - dikte 7,1 mm
Boommicrofoon: lengte - 160 mm

Gewicht:
Tufftalk, over-het-hoofd oorbeschermer: 343 g

INTERCOM
Werkafstand: tot 800 m in open ruimte
Ondersteunt tot 4 gebruikers

GELUIDSREDUCTIEBEOORDELING
Type oorkap over het hoofd: NRR (ANSI S3.19-1974, VS) - 21 dB

AUDIO
Ruisonderdrukking: Advanced Noise Control™
Codec: ingebouwde SBC-codec

FM RADIO
Specificaties radiofrequentie: 76 ~ 108 MHz
10 voorkeurzendergeheugen

ACCU
Spreektijd: tot 13 uur
Oplaadtijd: 3 uur
Type: lithium-polymeerbatterij
Capaciteit: 750 mAh

CERTIFICATEN
CE, FCC, IC

test