Over TeqTrade


TeqTrade is groothandel in navigatie- en communicatiesystemen. TeqTrade onderscheidt zich door kritische selectie binnen het productassortiment, met focus op kwalitatief hoogwaardige producten, en binnen die producten op breed vlak voorzien in maatwerkoplossingen, met name binnen de motor- en fietsmarkt.

Door deze focus is TeqTrade in staat een hoog kennisniveau omtrent de individuele producten te onderhouden.

Met andere woorden: TeqTrade gaat veel verder dan het ' schuiven van dozen', maar ondersteunt ook daadwerkelijk bij vragen omtrent de toepassing van producten.

TeqTrade is voor verschillende merken, al dan niet exclusief, importeur danwel distributeur.

 

DE MERKEN BIJ TEQTRADE

TeqTrade distribueert uitsluitend artikelen van gerenommeerde merken. Dealers zijn derhalve verzekerd van uitstekende producten. Wij houden de marktontwikkelingen scherp in de gaten en maken gebruik van gunstige inkoopkanalen. Daardoor zijn wij in staat dealers goede marges voor de producten te bieden.

Wij zijn distributeur van onder meer de volgende merken:

Garmin International is wereldleider op het gebied van navigatie- en communicatiesystemen. Luchtvaart, watersport, automotive en outdoor profiteren sinds de oprichting van Garmin in 1989 dagelijks van de uitgebreide keuze aan apparatuur. Eén van Garmin’s belangrijkste innovaties is ’s werelds eerste draagbare autonavigatiesysteem, de StreetPilot III (2001).  De belangrijkste doelstellingen van Garmin zijn om het dagelijks leven van haar klanten te verrijken, te vereenvoudigen en vooral veiliger te maken door hoogwaardige kwaliteit te leveren die tegelijkertijd betaalbaar is. 

TomTom helpt mensen op weg. Hiervoor gebruiken we de allernieuwste technologieën en die bouwen we in alles-in-één navigatieoplossingen, handheld computers en Smartphones in. Het bedrijf is opgericht in 1991 in Amsterdam en is sindsdien meegegroeid met een markt die over heel Europa en Noord- en Midden-Amerika is verspreid. Onze navigatieoplossingen worden nu door ongeveer een miljoen klanten in 16 landen en 18 talen gebruikt. We houden van ons werk en zijn steeds op zoek naar nieuwe en betere manieren om mobiele mensen te helpen hun bestemming zo snel, veilig en gemakkelijk mogelijk te bereiken.

 Het merk Sena kennen we al jaren van communicatiesystemen voor de motor. Ze hebben daarmee behoorlijk wat ervaring met Bluetooth headsets die onder alle omstandigheden, dus ook met veel omgevingslawaai, goed blijven functioneren. Met de Sena smarthelmen richten ze zich ook op de fietsers en wintersporters.

Het bluetoothsysteem is volledig geïntegreerd in de helm. Je kunt onderweg muziek luisteren, een telefoontje beantwoorden, en uiteraard met iemand anders binnen je (fiets)groep communiceren (als hij of zij ook over een smarthelm beschikt). Groot voordeel van het geintregreerde systeem is dat je geen oordopjes in hoeft en je dus altijd de omgevingsgeluiden blijft horen.

RAM mount heeft een heel compleet assortiment van mounts waarbij het vrijwel altijd mogelijk is om zonder aanpassingen de houder op een motorfiets te monteren. Door de kogelgewrichten zijn de steunen in vrijwel elke stand te plaatsen en kunnen we de meest optimale plaats gebruiken. De kogels zijn van en gepatenteerd rubber waardoor ze goed vast te zetten zijn en ook de voor elektronica funeste ultra-sone trillingen opvangen. Wij kunnen het complete RAM-assortiment leveren. De meest gangbare modellen en combinaties hebben we op voorraad. Het assortiment van van RAM bevat niet alleen steunen voor op een motorfiets, maar ook alternatieve fiets- en autosteunen.

OnRoute staat voor 'vrijetijdsnavigatie'. Of liever: is bedoeld voor iedereen die niet zo snel mogelijk van A naar B wil. Maar juist een mooie route wil volgen. OnRoute helpt je de meest prachtige plekken te vinden, waar je anders nooit geweest was! Of het nu wandelend, met de fiets, op de motor of in de auto is

 In eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde producten voor bijvoorbeeld montage van GPS systemen op motoren.

De TeqSprayer desinfectie dispenser is erg gemakkelijk te gebruiken: houd eenvoudig uw hand boven de sensor en de dispenser sproeit de juiste hoeveelheid alcohol op uw hand. De automatische dispenser is makkelijk mee te nemen en heeft een ingebouwde accu, zodat het overal gebruikt kan worden.