Sena Rumba

As low as € 139,00 € 114,88

De Sena Rumba helm is een multi-sport Bluetooth helm, ontworpen voor fietsers, skaters en iedereen die een stoere helm zoekt voor zijn of haar veiligheid.

Nog %1 beschikbaar
SKU
Sena Rumba

Sena Rumba, een stoere helm voor veiligheid en communicatie. Geschikt voor meerdere toepassingen!

De Sena Rumba helm is een multi-sport Bluetooth helm, ontworpen voor fietsers, skaters en iedereen die een stoere helm zoekt voor zijn of haar veiligheid. De Sena Rumba is voorzien van Sena's techniek voor communicatie en audio. Of je nu jumps maakt met je BMX of de halfpipe afgaat met je skateboard. De Sena Rumba zorgt dat je verbonden blijft!


De intercomverbinding is in HD kwaliteit en geschikt voor maximaal 2 personen tot een afstand van 400 meter . Microfoon en luidsprekers zijn geïntegreerd in de helm. Koppel je smartphone voor een muziekje of telefoongesprek.

Bluetooth HD intercom tussen 2 helmen

Met de Bluetooth intercom functie hoef je niet meer te schreeuwen naar elkaar. Je kunt 2 helmen met elkaar verbinden en tot een afstand van 400 meter kun je communiceren. Met de accu heb je tot 8 uur spreektijd. De microfoon zit verwerkt in het deel van de helm net boven je wenkbrauwen. Dankzij 'Advanced Noice Control' wordt hinderlijk windgeruis en omgevingslawaai weg gefilterd.

Slim ontworpen en geschikt voor je smartphone

De speakers in de Sena Rumba zitten ingebouwd in de helm. Ze zijn zo geplaatst dat je omgevingslawaai (verkeer) nog prima kunt horen. Met de 2 knoppen aan de zijkant pas je het volume aan, maak je een intercomkoppeling of pair je jouw telefoon. Naast communiceren kun je ook een muziekje luisteren, navigatieaanwijzingen horen, of een telefoongesprek voeren.

Stijlvolle en veilige helm

De Sena Rumba is voorzien van meerdere ventilatieopeningen in de schaal. Hierdoor wordt een luchtstroom gecreëerd zodat je hoofd koel blijft.
De verstelbare kinband en de draaiknop voor het verstellen van de maat zorgt ervoor dat je helm altijd goed en stabiel op je hoofd zit. De helm is o.a. geschikt voor fietsen en skaten.

Eenvoudig koppelen en meer met de Sena Utility App

Neem de controle over van je Sena Rumba met je smartphone en de Sena Utility App. Met de App  pas je instellingen aan en heb je de snelstartgids bij de hand. Koppelen met een andere Rumba is helemaal makkelijk gemaakt d.m.v. het scannen van een QR code!

Meer informatie
Aantal personen 2
Maximale afstand 400 meter
Connectie Bluetooth
Bluetooth versie 4.1
LED achterlicht Nee
Merk Sena

Sena Rumba

Micro-USB data en laad kabel

Algemeen
Gebruikstemperatuur: -10˚C - 55˚C
gewicht: 500 gram

Helm
Beschikbaar in 2 maten: M / L
Kleur: mat zwart
ABS helmschaal gemaakt met spuitgiet techniek
EPS binnenvoering
Nylon kinriem
8 ventilatieopeningen

Bluetooth
Bluetooth 4.1
Headset Profiel (HSP)
Hands-Free Profiel (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)

Intercom
Maximale intercom afstand: tot 400m in open terrein
Tot 2 persoenen

Audio
Ingebouwde SBC Codec
Advanced Noise Control™

Batterij
Spreektijd tot 8 uur
Laadtijd: 3 uur
Type: Lithium polymeer

Certificaten
Electronics CE, FCC, IC
Helm: CE EN 1078, CPSC 1203, ASTM F1492-08

Kies de juiste maat - hoe te meten?


Gebruik een flexibel meetlint of touwtje horizontaal rondom om je voorhoofd, ongeveer 2 à 3 centimeter boven je wenkbrauwen en oren. Trek het lint een klein beetje aan, maar niet te strak. Meet voor de zekerheid 2 keer!
Kies de helmmaat die het dichtsbij je metingen in de buurt komt.

Small 50 ~ 55 centimeter
Medium 55 ~ 58 centimeter
Large 58 ~ 62 centimeter

 

test
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!