Expand Boom

Deze waterbestendige Bluetooth®-headset is ontworpen om in elke situatie een stabiele, veilige pasvorm te bieden. Gebruik Sena's Expand Boom om van headset naar headset te communiceren, handsfree te bellen of naar muziek te luisteren vanaf een smartphone.

SKU
EXPAND-10

COMMUNICATIE VOOR ELKE OMGEVING

Deze waterbestendige Bluetooth®-headset is ontworpen om in elke situatie een stabiele, veilige pasvorm te bieden. Gebruik Sena's Expand Boom om van headset naar headset te communiceren, handsfree te bellen of naar muziek te luisteren vanaf een smartphone. Ongeacht de werkomgeving, zullen werknemers altijd genieten van kristalheldere geluidskwaliteit met Expand.

KLAAR OM TE GAAN, REGEN OF ZONNESCHIJN

Gebouwd om water- en zweetbestendig te zijn, je hoeft niet twee keer na te denken over het aanhouden van de Expand Boom-headset als het weer verandert. Expand Boom is de enige Bluetooth-headset in zijn soort die waterbestendig is, ideaal voor buitenomgevingen zoals voor agrariërs, boomverzorgers, constructie of groenvoorzieningen.

CHAT-HEADSET-NAAR-HEADSET

900M Bluetooth 3.0-technologie maakt een vierwegintercom mogelijk over een bereik van 900 meter. Advanced Noise Control™ zorgt ervoor dat luidruchtige buitenomgevingen niet storen, en elke audiobron heeft zijn eigen volumeniveau dat naar voorkeur kan worden ingesteld. Ondertussen helpen geïntegreerde gesproken aanwijzingen bij de installatie en bediening.

DE COMPATIBILITEIT DIE U NODIG HEBT

Zelfs als je metgezellen geen Sena-uitrusting gebruiken, gebruikt Expand Boom het Universal Intercom™-protocol, waardoor Sena Industrial-headsets compatibel zijn met andere merken.

 

Meer informatie
Aantal personen 4
Maximale afstand 900 meter
Connectie Bluetooth
LED achterlicht Nee
Merk Sena

ALGEMEEN
Spreektijd: tot 10 uur
Bedrijfstemperatuur: -10˚C – 55˚C
Oplaadtemperatuur: 0˚C – 45˚C
Dimensies:
Hoofdeenheid - 164 mm x 120 mm x 142 mm
Boommicrofoon - lengte: 85 mm
Gewicht: hoofdeenheid - 100 g

BLUETOOTH
Bluetooth 3.0
Headsetprofiel (HSP)
Handsfree profiel (HFP)
Geavanceerd audiodistributieprofiel (A2DP)
Audio Video Afstandsbedieningsprofiel (AVRCP)

INTERCOM
Werkafstand: tot 900 meter in open terrein
Ondersteunt tot 4 personen

AUDIO
Ruisonderdrukking
Codec: ingebouwde SBC-codec

ACCU
Oplaadtijd: 2,5 uur
Type: lithium-polymeerbatterij

CERTIFICATEN
CE, FCC, IC

test